A la Carte Menu
オードブル
Antipasti
Assorted of Appetizers
赤坂ハチミツ添え
Grilled Cacio Cavallo Cheese with Honey
¥1,700 (2,057)
Cooked Octopus & Celery Salad
Today’s Hot Soup
モッツァレラチーズのカプレーゼ
Fruit Tomato & Mozzarella Cheese Salad "CAPRESE"
Deep Fried Squid
Thinly Sliced Raw Fish of the day "Carpaccio" with Salad
Stewed Innards "TOSCANA Style"with Salad
Prosciutto & Fresh Fruit of the day
ガーリックバターソース
Baked Shell fish & Potato with Garlic Butter Sauce
Mixed Vegetables Salad
Assorted Various Cheese

▲いろいろなオードブル盛合せ

▲吉田牧場 カチョカバッロチーズのグリル 赤坂ハチミツ添え

▲ツブ貝とポテトのオーブン焼 ガーリックバターソース
パスタ
Primi Piatti
Spaghetti with Seasonal Vegetables
Parmesan Cheese Risotto
Linguine with Basil & Pinenuts Sauce "GENOVA Style"
スパゲッティ カルボナーラ
Spaghetti with Panchetta in a Carbonara Sauce
フェットチーネ(平たい手打麺)
Fettuccine with Stewed Oxtail in a Tomato Sauce
¥1,800 (2,178)
Penne with Gorgonzola Cheese Sauce
Spaghetti with Shrimp & Porcini Mushroom
Linguine with Snow Crab in a Tomato Sauce
Spaghetti with Shell fish & Dried Mullet Roe "KARASUMI"
Spaghetti with Sea urchin in a Tomato Cream Sauce

▲牛テールのトマト煮ソース フェットチーネ(平たい手打麺)

▲バジリコと松の実のリングイネ ジェノバ風

▲ツブ貝とカラスミのスパゲッティ
※パスタをグルテンフリー(玄米 or 米粉)に変更出来ます +\200/大盛 +\300
Gluten Free 詳細 →
魚料理
Secondi Piatti ~Pesci~
Grilled Prawn
Assortment Fried Seafood
Seafood with White Wine , Dried Tomato & Olive

▲有頭海老の鉄板焼

▲魚貝のフリット 盛合せ

▲鮮魚のアクアパッツァ
肉料理
Secondi Piatti ~Carni~
Sauteed Veal with Porcini Mushroom Sauce
Veal Cutlet topped with Tomato & Rucola Salad
Grilled Wagyu Beef with Anchovy Sauce
バルサミコソース
Seared Wagyu Beef & Fresh Salad with Balsamico Sauce
Grilled Lamb
Roasted Lamb "ROMAN Style"
Stewed Oxtail in a Tomato Sauce "ROMAN Style"