季節によって内容は変更になる場合がございます。
※画像はイメージです
ブルスケッタ アラ ケッカ
Garlic Bread topped with Tomato & Basil
オードブル盛合せ
Assorted kinds of Appetizer
カラマリとルッコラのスパゲッティ
Spaghetti with Squid & Rucola
ポルチーニ茸入り メディチ風 ミートソースのフェットチーネ
Fettuccine with Porcini Mushroom in a Meat sauce
色々な魚貝のトマト煮 サフラン風味 又は
Boiled Fresh Seafood in a Tomato sauce flavored Saffron or
岩中豚ロースのグリル
Grilled Prtemium Pork
パ ン
Bread
お好みのデザート1品をデザートメニューからお選びください
Please Select Your Favorite One dolce from Dessert Menu
コーヒー、紅 茶 又は ハーブティー
Coffee, Tea or Herb Tea
オードブル盛り合せ (生ハム/鮮魚のカルパッチョ サラダ添え/フルーツトマトとモッツァレラチーズのカプレーゼ)
Assorted kinds of Appetizer (Prosciutto / Thinly Sliced Raw Fish of the day "Carpaccio" / Fruit Tomato & Mozzarella Cheese Salad "Caprese")
ホワイトアスパラガスと玉子のオーブン焼 ミラノ風
Baked White Asparagus & Egg tossed with Truffle Oil
タラバガニとカラスミ 菜の花のスパゲッティ
Spaghetti with King Crab & Dried Mullet Roe "KARASUMI" & Rape Blossoms
ポルチーニ茸のタリオリーニ(細い手打麺)
Tagliolini with Porcini Mushroom Sauce
■メイン料理(1種をお選びください)
Please Select One Your Favorite Main Dish
真鯛とアサリ 春野菜のヴァッポーレ(蒸し煮)
Steamed Madai Snapper with Hard Clam & Seasonal Vegetables
仔牛のロースト トリュフソース
Roasted Veal with Truffle Sauce
骨付 仔羊ロースのグリル
Grilled Lamb
黒毛和牛のタリアータ(薄切りステーキ) サラダ添え バルサミコソース (+¥200(220))
Seared Wagyu Beef & Fresh Salad with Balsamico Sauce (+¥200(220))
ブルスケッタ アラ ケッカと本日のスープ
Garlic Bread topped with Tomato & Basil & Soup of the day
魚貝のサラダ
Seafood Salad
ホワイトアスパラガスと玉子のオーブン焼き
生ウニのトマトクリームソース スパゲッティ
Spaghetti with Sea urchin in a Tomato Cream Sauce
春野菜のリゾット
Risotto with Seasonal Vegetables
鮮魚の銀紙包み焼き
Foil Wrapped & Roasted Fresh fish of the day in a Tomato Sauce
仔羊ロースの岩塩包み焼き
Roasted Lamb Wrapped with Rock Salt
デザート3点盛り
Please Select Your Favorite three Dessert or Top's Chocolate Cake(Whole Size)
「ペアリングコース」 シェフのおすすめコースの お料理に合ったドリンクを チョイスしてお出しします (全6種)
記念日には「デザート3点盛り」を 「トップスのケーキ」に変更できます
※ ( )内は税込み金額です。別途10%のサービス料を頂戴いたします。